ЗАГОРКА: служители от пивоварната и доброволци ще чистят отново парк "Бедечка"

Бихме желали да ви поканим да участвате във второто издание на Деня на доброволчеството на „Загорка“ АД, се казва в съобщетие, изпратено до неправителствените организации от Стара Загора. Като съвременна компания, в „Загорка“ знаем, че от нас зависи бъдещето ни. Това е причината да създадем тази инициатива и чрез нея да полагаме грижи за природата и нейното облагородяване.

Денят на доброволчеството е част от платформата ни за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие, и е израз на амбицията ни да се превърнем в най-зеления пивовар.

"Вашата подкрепа може да привлече мнозина към каузата ни и затова участието ви е така важно. С дейностите си всекидневно вдъхновявате хората и давате пример за това как заедно можем да създаваме по-добро бъдеще. Бъдете наш партньор в разпространението на информацията за събитието сред вашите доброволци, служители и зелени ентусиасти!", се казва в призива към доброволците от Стара Загора.

Присъединете се към нас на 28 септември (петък) от 15:00 ч.! Служителите на компания „Загорка“ АД, заедно със старозагорци, ще се съберат в парк „Бедечка“, около езерото Загорка, за да облагородят пространството и да надградят резултатите от миналата година. Ще бъдат поставени нови кошчета за боклук, инсталирани нови пейки и ремонтирани настоящите. Доброволците ще почистят и съберат разделно отпадъците на територията на парка. Дейностите ще стартират от специално обозначен сборен пункт в непосредствена близост до езерото. Събитието се осъществява под патронажа на Община Стара Загора и с подкрепата на Екопак България.

Можете да заявите участие, като ни изпратите* списък с брой доброволци най-късно до 27.09.2012 (четвъртък), 13:00 ч. Това е необходимо, за да бъдат разпределени участниците по групи и видове дейности преди събитието. За най-активните ще да има изненади, музика и бира Загорка!, пише в поканата от името на ръководството на елитната ни пивоварна.

*моля изпращайте заявките за участие към Даниела Богоева на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , тел: +359 898 70 07 44.

/Екоцентър - Стара Загора/